Ainekset
2,5 dl Dansukker Fariinisokeria
5 dl kaurahiutaleita
1 dl cashewpähkinöitä rouhittuina
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
125 g voita sulatettuna
0,5 tl kardemummaa
ripaus suolaa
Pinnalle
200 g tummaa suklaata sulatettuna
50 g valkosuklaata sulatettuna
värikkäitä nonparelleja
Ohjeet
1. Sekoita kaikki aineet kulhossa tasaiseksi taikinaksi. Painele taikina laakeaan leivinpaperoituun pieneen uunivuokaan (noin 15 cm x 22 cm) noin 1,5 cm paksuksi levyksi.
2. Paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, niin että pinta saa kauniin kullanruskean värin.
3. Jäähdytä ensin noin 15 minuuttia huoneenlämmössä. Sulata suklaat. Kaada vielä lämpimän levyn päälle ensin tumma suklaa ja raidoita pinta valkosuklaalla. Ripottele päälle värikkäitä nonparelleja.
4. Anna levyn jähmettyä jääkaapissa ja leikkaa se sitten suupalan kokoisiksi neliöiksi. Tarjoa siman kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
![Britakakku](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fbritakakku.jpg&width=640&format=webp)
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
![Mustikkasuukkojäätelö](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fsyltgrottsglass.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
![Limettipannacotta](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fvaniljpannacotta.jpg&width=640&format=webp)
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
![Tee itse hilloa ja mehua](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fInspiration%2fhillo_fiilis2.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
![Mökkiläisen mustikkapiiras](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2ffi-m-mustikkapiirakka.jpg&width=640&format=webp)
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
![Kevyt viinimarja-minttuvaahto](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fredcurrant_mint.jpg&width=640&format=webp)
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.