Ainekset
2,5 dl Dansukker Fariinisokeria
5 dl kaurahiutaleita
1 dl cashewpähkinöitä rouhittuina
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
125 g voita sulatettuna
0,5 tl kardemummaa
ripaus suolaa
Pinnalle
200 g tummaa suklaata sulatettuna
50 g valkosuklaata sulatettuna
värikkäitä nonparelleja
Ohjeet
1. Sekoita kaikki aineet kulhossa tasaiseksi taikinaksi. Painele taikina laakeaan leivinpaperoituun pieneen uunivuokaan (noin 15 cm x 22 cm) noin 1,5 cm paksuksi levyksi.
2. Paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, niin että pinta saa kauniin kullanruskean värin.
3. Jäähdytä ensin noin 15 minuuttia huoneenlämmössä. Sulata suklaat. Kaada vielä lämpimän levyn päälle ensin tumma suklaa ja raidoita pinta valkosuklaalla. Ripottele päälle värikkäitä nonparelleja.
4. Anna levyn jähmettyä jääkaapissa ja leikkaa se sitten suupalan kokoisiksi neliöiksi. Tarjoa siman kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!