Suklaabisketit

Herkulliset suklaabisketit ovat voikreemillä täytettyjä ja suklaalla kuorrutettuja mantelimassapikkuleipiä. Nauti pikkuherkusta!

noin 30 kpl

PT1H

1½ tuntia

Arviot (11 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

400 g mantelimassaa
2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
3 munanvalkuaista
Täyte
300 g voita tai margariinia
2 dl Dansukker Tomusokeria
1/2 dl kaakaojauhetta
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
3 munankeltuaista
Maustamiseen
3 rkl murukahvia + 1 1/2 rkl kuumaa vettä tai
1–2 rkl konjakkia, punssia tai rommia tai
1 luomuappelsiinin raastettu kuori
Koristeluun
200 g tummaa suklaata

Ohjeet

Raasta mantelimassa. Sekoita joukkoon sokeri ja valkuaiset. Nosta taikinasta nokareita leivinpaperilla vuoratulle pellille. Painele pikkuleivät tasaisiksi. Anna seistä huoneenlämmössä 30 minuuttia.

Paista pikkuleipiä uunin keskiosassa 175 asteessa noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä pellillä.

Sekoita rasva, tomusokeri, kaakaojauhe ja vaniljasokeri pehmeäksi vaahdoksi. Lisää keltuaiset yksitellen. Mausta täyte haluamallasi tavalla. Levitä tai pursota täyte pikkuleipien päälle. Pane pikkuleivät pakastimeen 15 minuutiksi.

Sulata suklaa vesihauteessa. Kasta pikkuleipien täyte suklaaseen. Pane pikkuleivät ritilälle ja anna suklaan jähmettyä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?