Ainekset
400 g mantelimassaa
2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
3 munanvalkuaista
Täyte
300 g voita tai margariinia
2 dl Dansukker Tomusokeria
1/2 dl kaakaojauhetta
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
3 munankeltuaista
Maustamiseen
3 rkl murukahvia + 1 1/2 rkl kuumaa vettä tai
1–2 rkl konjakkia, punssia tai rommia tai
1 luomuappelsiinin raastettu kuori
Koristeluun
200 g tummaa suklaata
Ohjeet
Raasta mantelimassa. Sekoita joukkoon sokeri ja valkuaiset. Nosta taikinasta nokareita leivinpaperilla vuoratulle pellille. Painele pikkuleivät tasaisiksi. Anna seistä huoneenlämmössä 30 minuuttia.
Paista pikkuleipiä uunin keskiosassa 175 asteessa noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä pellillä.
Sekoita rasva, tomusokeri, kaakaojauhe ja vaniljasokeri pehmeäksi vaahdoksi. Lisää keltuaiset yksitellen. Mausta täyte haluamallasi tavalla. Levitä tai pursota täyte pikkuleipien päälle. Pane pikkuleivät pakastimeen 15 minuutiksi.
Sulata suklaa vesihauteessa. Kasta pikkuleipien täyte suklaaseen. Pane pikkuleivät ritilälle ja anna suklaan jähmettyä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!