Ainekset
400 g mantelimassaa
2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
3 munanvalkuaista
Täyte
300 g voita tai margariinia
2 dl Dansukker Tomusokeria
1/2 dl kaakaojauhetta
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
3 munankeltuaista
Maustamiseen
3 rkl murukahvia + 1 1/2 rkl kuumaa vettä tai
1–2 rkl konjakkia, punssia tai rommia tai
1 luomuappelsiinin raastettu kuori
Koristeluun
200 g tummaa suklaata
Ohjeet
Raasta mantelimassa. Sekoita joukkoon sokeri ja valkuaiset. Nosta taikinasta nokareita leivinpaperilla vuoratulle pellille. Painele pikkuleivät tasaisiksi. Anna seistä huoneenlämmössä 30 minuuttia.
Paista pikkuleipiä uunin keskiosassa 175 asteessa noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä pellillä.
Sekoita rasva, tomusokeri, kaakaojauhe ja vaniljasokeri pehmeäksi vaahdoksi. Lisää keltuaiset yksitellen. Mausta täyte haluamallasi tavalla. Levitä tai pursota täyte pikkuleipien päälle. Pane pikkuleivät pakastimeen 15 minuutiksi.
Sulata suklaa vesihauteessa. Kasta pikkuleipien täyte suklaaseen. Pane pikkuleivät ritilälle ja anna suklaan jähmettyä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.