Ainekset
150 g voita tai margariinia
1 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
2 dl Dansukker Taloussokeria
3 munaa
4 1/2 dl vehnäjauhoja
50–100 g sokeroituja appelsiininkuoripaloja
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
100 g sulatettua tummaa suklaata
Kuorrutus
270 g Dansukker Tomusokeria
30 g kaakaojauhetta
yhden luomuappelsiinin puristettu mehu
puolikkaan luomuappelsiinin raastettu kuori
Ohjeet
Vaahdota voi ja sokerit. Lisää munat yksitellen vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan. Lisää lopuksi sulatettu suklaa.
Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan. Paista 150 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla noin tunti tai kunnes kakku irtoaa vuoan reunoista. Kumoa kypsä kakku ja anna jäähtyä.
Valmista kuorrute sekoittamalla kaakaojauheen ja tomusokerin joukkoon appelsiinista puristettua mehua sen verran, että saat paksun, levittyvän tahnan. Sekoita joukkoon appelsiininkuoriraastetta. Levitä kuorrute kakun pinnalle ja nosta kakku kylmään hetkeksi.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?