Stefanon tiramisu

Onko mitään herkullisempaa kuin italialainen tiramisu – tuo kahvin, amaretton ja mascarponen jälkiruokaliitto!

6–8 annosta

20 minuuttia + 12 tuntia

Arviot (131 kpl)

Ainekset

n. 2 1/2 dl vahvaa kahvia
3 kananmunaa
4 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
250 g mascarponejuustoa
1/2 dl Amaretto-likööriä
200 g (24 kpl) savoiardikeksejä
tummaa kaakaojauhetta 

Ohjeet

Keitä kahvi ja jäähdytä. Erottele valkuaiset keltuaisista. Vaahdota valkuaiset ja 1 rkl sokeria kiinteäksi vaahdoksi. Sekoita keltuaiset, mascarponejuusto ja loput sokerista keskenään. Sekoita valkuaisvaahto varovasti nostellen joukkoon.

Kaada kahvi keittolautaselle. Mausta amaretolla. Pyöräytä puolet kekseistä yksitellen nopeasti kahvissa ja lado ne tiivisti vierekkäin noin 20 x 20 cm kokoisen tarjoiluastian pohjalle. Levitä puolet mascarponevaahdosta päälle. Toista kerrokset. Peitä foliolla ja anna maustua jääkaapissa yön yli. Siivilöi pinnalle runsaasti kaakaojauhetta juuri ennen tarjoilua.

Vinkki!
Voit halutessasi rouhia tummaa suklaata mascarponevaahdon joukkoon.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!