Sitruunavaahto

Pirteän raikas jälkiruoka sitruunasta, kermasta ja Hyytelösokeri Multista.

2 annosta

20 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

1/2 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
2 dl kuohukermaa
3 rkl vastapuristettua sitruunamehua

Ohjeet

Kiehauta hyytelösokeri Multi ja 1 dl kermaa. Lisää sitruunamehu. Anna jäähtyä. Vaahdota loput kermasta ja sekoita jäähtyneen seoksen joukkoon.

Tiputtele halutessasi hieman sitruunalikööriä tai raasta hieman sitruunankuorta sitruunavaahdon pinnalle ennen tarjoilua.

Voit käyttää sitruunaliköörin ja sitruunankuoren sijasta 1–2 rkl kaakaojauhetta ja 1 rkl Xante-päärynäkonjakkia.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Herkullinen sacherkakku

Täyteläinen sacherkakku on suklaakakkujen kruunaamaton kuningatar. Wieniläisperäisen kakun täytteenä on aprikoosihilloketta ja pohjassa sekä kuorrutuksessa tummaa suklaata.

Pienet inkivääri-sitruunakakut

Nämä pienet kakkuset lasissa sisältävät rapean pohjan, makean sitruuna-inkivääritäytteen ilman liivatetta, raikkaita marinoituja marjoja ja pinnalla rapeaa fariinicrumblea. Tarjoa juhlien kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Upea savulohikakku juhlapöytään

Ota talteen vaaleaa ja tummaa leipää sisältävän savulohikakun ohje. Näyttävästi koristeltu kahden täytteen katkarapu-lohivoileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki.

Mainiot marinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.

Maista ja ihastu!

Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.