Sitruunavaahto

Pirteän raikas jälkiruoka sitruunasta, kermasta ja Hyytelösokeri Multista.

2 annosta

PT25M

20 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1/2 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
2 dl kuohukermaa
3 rkl vastapuristettua sitruunamehua

Ohjeet

Kiehauta hyytelösokeri Multi ja 1 dl kermaa. Lisää sitruunamehu. Anna jäähtyä. Vaahdota loput kermasta ja sekoita jäähtyneen seoksen joukkoon.

Tiputtele halutessasi hieman sitruunalikööriä tai raasta hieman sitruunankuorta sitruunavaahdon pinnalle ennen tarjoilua.

Voit käyttää sitruunaliköörin ja sitruunankuoren sijasta 1–2 rkl kaakaojauhetta ja 1 rkl Xante-päärynäkonjakkia.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?