Ainekset
Murotaikina
200 g margariinia tai voita
1 dl Dansukker Tomusokeria
1 muna
5 dl vehnäjauhoja
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
0,5 tl suolaa
Täyte
300 g maustamatonta tuorejuustoa
2 dl ranskankermaa
2 luomusitruunan mehu ja raastettu kuori
2,5 dl Dansukker Tomusokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 kananmunaa
Koristeluun
Dansukker Tomusokeria
Ohjeet
Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää kananmuna hyvin sekoittaen. Lisää myös vehnäjauhot, vaniljasokeri ja suola. Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi ja kääri kelmuun. Laita taikina hetkeksi jääkaappiin tekeytymään.
Sekoita kulhossa tuorejuusto, ranskankerma, sitruunamehu sekä raastettu kuori. Vatkaa kananmunat ja sokerit keskenään vaahdoksi ja lisää edelliseen. Kaada täyte irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille painellun murotaikinan päälle ja paista 180-asteisessa uunissa 50–60 minuuttia niin, että täyte alkaa olla kiinteä. Jäähdytä torttu ja viimeistele tomusokerilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?