Sitruunaruudut

Ihanan kirpeät sitruunaruudut maistuvat kaikkina vuodenaikoina sellaisenaan tai marjojen kera. Superhelpot suupalat on helppo valmistaa.

1 vrk

Arviot (0 kpl)

Ainekset

100 g voita tai margariinia
2 dl vehnäjauhoja
1/2 dl mantelijauhetta
1/2 dl Dansukker Taloussokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Täyte
2 kananmunaa
1 dl Dansukker Taloussokeria
1/2 dl vehnäjauhoja
1 (luomu)sitruunan raastettu kuori
3/4 dl sitruunamehua

Koristeluun
Dansukker Tomusokeria tai Luomutomusokeria

Ohjeet

Sulata rasva kattilassa ja sekoita joukkoon muut ainekset. Painele taikina leivinpaperilla vuorattuun n. 23 x23 cm uunivuokaan. Paista 175-asteisen uunin keskiritilätasolla noin 12 minuuttia.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon vehnäjauhot, sitruunamehu ja kuoriraaste. Kaada täyte esipaistetun pohjan päälle. Paista 150-asteisen uunin keskiritilätasolla noin 15 minuuttia. Älä ruskista.

Laita leivonnainen jääkaappiin yön yli ja leikkaa sitten terävällä veitsellä ruuduiksi. Siivilöi päälle hieman tomusokeria.

Koristele halutessasi tuoreilla marjoilla, syötävillä kukilla tai yrteillä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.