Ainekset
100 g voita tai margariinia
2 dl vehnäjauhoja
1/2 dl mantelijauhetta
1/2 dl Dansukker Taloussokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Täyte
2 kananmunaa
1 dl Dansukker Taloussokeria
1/2 dl vehnäjauhoja
1 (luomu)sitruunan raastettu kuori
3/4 dl sitruunamehua
Koristeluun
Dansukker Tomusokeria tai Luomutomusokeria
Ohjeet
Sulata rasva kattilassa ja sekoita joukkoon muut ainekset. Painele taikina leivinpaperilla vuorattuun n. 23 x23 cm uunivuokaan. Paista 175-asteisen uunin keskiritilätasolla noin 12 minuuttia.
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon vehnäjauhot, sitruunamehu ja kuoriraaste. Kaada täyte esipaistetun pohjan päälle. Paista 150-asteisen uunin keskiritilätasolla noin 15 minuuttia. Älä ruskista.
Laita leivonnainen jääkaappiin yön yli ja leikkaa sitten terävällä veitsellä ruuduiksi. Siivilöi päälle hieman tomusokeria.
Koristele halutessasi tuoreilla marjoilla, syötävillä kukilla tai yrteillä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.