Ainekset
100 g voita tai margariinia
2 dl vehnäjauhoja
1/2 dl mantelijauhetta
1/2 dl Dansukker Taloussokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Täyte
2 kananmunaa
1 dl Dansukker Taloussokeria
1/2 dl vehnäjauhoja
1 (luomu)sitruunan raastettu kuori
3/4 dl sitruunamehua
Koristeluun
Dansukker Tomusokeria tai Luomutomusokeria
Ohjeet
Sulata rasva kattilassa ja sekoita joukkoon muut ainekset. Painele taikina leivinpaperilla vuorattuun n. 23 x23 cm uunivuokaan. Paista 175-asteisen uunin keskiritilätasolla noin 12 minuuttia.
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon vehnäjauhot, sitruunamehu ja kuoriraaste. Kaada täyte esipaistetun pohjan päälle. Paista 150-asteisen uunin keskiritilätasolla noin 15 minuuttia. Älä ruskista.
Laita leivonnainen jääkaappiin yön yli ja leikkaa sitten terävällä veitsellä ruuduiksi. Siivilöi päälle hieman tomusokeria.
Koristele halutessasi tuoreilla marjoilla, syötävillä kukilla tai yrteillä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?