Ainekset
200 g voita tai margariinia
2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
3 kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 luomusitruunan raastettu kuori ja mehu
Kuorrutus
2 dl Dansukker Tomusokeria
1 ½ rkl sitruunamehua
Koristeeksi
luomusitruunankuorisuikaleita
Ohjeet
Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää munat yksitellen voimakkaasti vatkaten. Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja lisää jauhoseos, sitruunankuoriraaste ja -mehu taikinaan. Paista voidellussa ja korppujauhotetussa vuoassa 175 asteessa noin 50 minuuttia. Jäähdytä hetki ja kumoa kakku leivinritilän päälle. Valmista kuorrutus sekoittamalla tomusokeri ja mehu tasaiseksi. Valuta seos jäähtyneen kakun päälle. Koristele sitruunankuorisuikaleilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?