Sitruksinen mustikkahillo

noin 5 dl 30 minuuttia
Mustikkahillo maustetaan sitruunankuoriraasteella, kanelilla ja vaniljasokerilla.
Sitruksinen mustikkahillo
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 500 g mustikoita
  • ½ dl vettä
  • 1 kanelitanko tai ½ tl kanelia
  • ½ tl luomusitruunan kuoriraastetta
  • 250 g (3 dl) Dansukker Hillosokeria
  • ½–1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Mittaa mustikat, vesi, kanelitanko ja hyvin pestyn sitruunan kuoriraaste kattilaan. Kuumenna, kunnes vesi höyryää. Lisää hillosokeri koko ajan sekoittaen joukkoon. Anna kiehua hiljalleen 10–15 minuuttia, sekoita välillä. Kerää mahdollinen vaahto pois hillon pinnalta esim. lusikalla. Ota kattila liedeltä ja mausta vaniljasokerilla. Jäähdytä 15–30 min., poista kanelitanko ja purkita hillo puhtaisiin purkkeihin, sulje hyvin. Säilytä viileässä.

Reseptin on laatinut

Dansukker