Ainekset
500 g mustikoita
½ dl vettä
1 kanelitanko tai ½ tl kanelia
½ tl luomusitruunan kuoriraastetta
250 g (3 dl) Dansukker Hillosokeria
½–1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Ohjeet
Mittaa mustikat, vesi, kanelitanko ja hyvin pestyn sitruunan kuoriraaste kattilaan. Kuumenna, kunnes vesi höyryää. Lisää hillosokeri koko ajan sekoittaen joukkoon. Anna kiehua hiljalleen 10–15 minuuttia, sekoita välillä. Kerää mahdollinen vaahto pois hillon pinnalta esim. lusikalla. Ota kattila liedeltä ja mausta vaniljasokerilla. Jäähdytä 15–30 min., poista kanelitanko ja purkita hillo puhtaisiin purkkeihin, sulje hyvin. Säilytä viileässä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!