Sitruksinen aroniahyytelö

Tässä lisäkkeenä käytettävässä aroniahyytelössä on sitruuna- ja appelsiinimehua mutta ei muita mausteita.

PT25M

25 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1,5 l aroniamehua (3–4 l aronianmarjoja mehustettuna)
1 sitruunan mehu
½ appelsiinin mehu
1,4 kg Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

Sekoita hillosokeri ja mehut kattilassa. Keitä miedolla lämmöllä 10–15 minuuttia silloin tällöin sekoittaen. Kuori vaahto. Tee hyytelökoe. Jos seos hyytyy, kuten kuuluu, jaa valmis hyytelö kuumennettuihin lasipurkkeihin.

(Hyytelökoe: Ota ruokalusikallinen keitosta kylmälle lautaselle ja jäähdytä nopeasti jääkaapissa tai pakastimessa. Vedä lusikalla hyytelön keskelle vako. Jos vako ei umpeudu, hyytelö on valmista. Muussa tapauksessa jatka keittämistä ja toista testi.)
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?