Ainekset
Sekoitettu jogurtti-voitaikina
250 g voita
250 g maustamatonta jogurttia
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
Täyte
2 rkl öljyä
5 isoa sipulia renkaina
2 rkl Dansukker Ruokokidesokeria
200 g yrtti- tai valkosipulituorejuustoa
2 munaa
½ tl timjamia tai Provencen yrttejä
½ tl suolaa
mustapippuria myllystä
(kananmunaa voiteluun)
Ohjeet
Nypi taikinan ainekset ja kääntele tasaiseksi. Nosta hetkeksi kylmään.
Kuori sipulit ja leikkaa ne renkaiksi. Kuumenna öljy pannulla ja paista sipulirenkaita hetki kovalla lämmöllä koko ajan käännellen. Lisää ruokokidesokeri ja jatka paistamista, kunnes sipulirenkaat ovat kauniin vaaleanruskeita. Lisää tuorejuusto, munat ja mausteet.
Jaa taikina kahteen osaan ja kaulitse uunipellin kokoisiksi levyiksi. Nosta toinen levy leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja levitä päälle täyte. Nosta päälle toinen levy ja pistele haarukalla. Voitele halutessasi kananmunalla.
Paista 200 asteessa noin puoli tuntia tai kunnes pinta on kauniin värinen.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.