Sinihomejuustoiset piparihyrrät

Homejuusto ja piparit ovat herkullinen makupari. Tarjoa piparihyrrät glögin kera.

50 kpl

PT1H

12 tuntia + 35 minuuttia

Arviot (1 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 dl Dansukker Tummaa siirappia
1 dl Dansukker Taloussokeria
2 tl kanelia
1 tl inkivääriä
1 tl neilikkaa
125 g margariinia
1 muna
n. 5 dl vehnäjauhoja
1 tl soodaa
n. 1 1/2 dl sinihomejuustoa murustettuna

Ohjeet

Kiehauta siirappi, sokeri ja mausteet. Lisää kuumaan seokseen margariini ja anna sen sulaa välillä sekoittaen. Anna seoksen jäähtyä. Lisää munat ja vehnäjauhot, joihin sooda on huolellisesti sekoitettu. Anna taikinan maustua ja kovettua viileässä seuraavaan päivään.

Kauli taikina 3–4 mm:n paksuiseksi levyksi jauhotetulla työpöydällä tai leivinpaperin päällä. Ripottele pinnalle sinihomejuustoa murustettuna ja kääri mahdollisimman tiukalle rullalle kääretortun tapaan. Leikkaa pieniä viipaleita ja nosta ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille leikkauspinta ylöspäin. Tarkista, että saumakohdat pysyvät kiinni tai käännä ne hyrrien alapuolelle. Paista 200°:ssa 7–12 minuuttia, tai kunnes piparit näyttävät kypsiltä.

Tarjoa glögin kanssa.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?