Ainekset
75 g voita
¾ dl Dansukker Luomu- tai Taloussokeria
½ dl Dansukker Tummaa siirappia
2 rkl kuohukermaa
½ rkl piparkakkumaustetta
1 muna
1 tl ruokasoodaa
noin 3 dl vehnäjauhoja
Täyte
200 g maustamatonta tuorejuustoa (13 % rasvaa)
150 g sinihomejuustomurua
2 dl kuohukermaa
2 liivatelehteä
1 rkl vettä
Pinnalle
noin 600 g viinirypäleitä
1 dl rypäletuoremehua
1 dl vettä
1 dl Dansukker Hyytelösokeria
Ohjeet
1. Kiehauta rasva, sokeri, siirappi, kerma ja piparkakkumauste kattilassa. Sekoita joukkoon kananmuna sekä jauhot, joihin on sekoitettu sooda.
2. Painele taikina vuokaan (26–28 cm) tai kahden kartonkivuoan pohjalle ja paista 200 asteessa noin 15 minuuttia.
3. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä. Vaahdota kerma. Sekoita kermavaahto juuston joukkoon ja lisää joukkoon sinihomejuusto-murua.
4. Puserra liivatelehdet kiehuvaan vesitilkkaan. Lisää seos juustoseokseen ja kaada vuokaan.
5. Peitä pinta viinirypäleillä. Kiehauta laimennettu mehu. Lisää hyytelösokeri koko ajan sekoittaen ja kiehauta uudelleen. Lusikoi hyytelö rypäleiden päälle ja hyydytä jääkaapissa pari tuntia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!