Ainekset
4 cl simasiirappia (kts. ohje alla)
1 dl (alkoholitonta) kuohuviiniä
0,5 dl kivennäisvettä
syötävä kukka (orvokki)
Ohjeet
1. Mittaa lasiin simasiirappi.
2. Kaada päälle kuohuviini ja kivennäisvesi.
3. Sekoita hieman lusikalla ja koristele syötävällä kukalla.
Vinkki!
Halutessasi voit laittaa lasiin myös jäitä.
Simasiirappi
noin 3 dl valmista siirappia
4 dl vettä
3 dl Dansukker Fariinisokeria
1 (luomu)sitruuna
1. Mittaa vesi ja fariinisokeri kattilaan. Raasta sitruunan kuori sekaan ja purista mehu.
2. Kiehauta ainekset niin että sokeri sulaa.
3. Keitä siirappia miedolla lämmöllä välillä sekoitellen, kunnes se paksuuntuu siirappimaiseksi (noin 30 min).
4. Jäähdytä siirappi, siivilöi ja pullota puhtaaseen pulloon tai kannuun.
Simasiirappi säilyy hyvänä useita viikkoja jääkaapissa.
Resepti ja kuva: Annin Uunissa
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!