Sima-mehujää

Hauska idea: mintulla ja limetillä maustetun siman pakastaminen mehujäämuoteissa.

8 tuntia

Arviot (10 kpl)

Ainekset

simaa
rusinoita
limettejä
tuoretta minttua

Ohjeet

Siman voi heittää myös jäätelömuotteihin, ja tehdä sima-mehujäätä. Laita muotteihin muutamia rusinoita, limettiviipaleet ja pari mintunlehteä. Kaada varovaisesti päälle sima. Jätä muotteihin sentti pari varaa laajentumiselle. Pakasta sima-mehujäät. Parin tunnin päästä sima on hieman jähmettynyt; työnnä muotteihin puiset jäätelötikut. Anna pakastua vähintään 8 tuntia.

Resepti: liemessa.fi-blogi

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.