Silmä con carne - Halloween - Dansukker

Silmä con carne

4 annosta 20 minuuttia
Perinteinen chili con carne koristellaan hauskoilla tomaattisilmillä Halloween-juhliin.
Silmä con carne
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 300 g naudan jauhelihaa
  • 1 rkl voita tai margariinia
  • 1–2 tl chilijauhetta
  • 1–2 maustemittaa cayennepippuria
  • 1/2 tl suolaa
  • 1 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
  • 1 sipuli kuutioituna
  • 2 hienonnettua valkosipulin kynttä
  • 4 dl säilöttyjä kidneypapuja
  • 1–2 tomaattia viipaloituna
  • 4 pientä mozzarella-palloa
  • 4 mustaa oliivia halkaistuna
  • salaattia, ituja tai vihanneskrassia

Kastike

  • 1 dl tomaattimurskaa
  • 1 rkl ruokaöljyä
  • 2–3 tl balsamietikkaa
  • 1 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
  • 1 raastettu valkosipulinkynsi

Paista jauheliha, sipuli ja valkosipuli rasvassa paistinpannulla. Sekoita pavut joukkoon. Mausta suolalla, chilillä, cayennepippurilla ja siirapilla. Jaa seos neljälle lautaselle. Laita kunkin annoksen päälle kaksi tomaattiviipaletta. Halkaise mozzarellapallot ja laita puoliskot tomaattiviipaleiden päälle. Paina oliivinpuolisko kunkin mozzarellapuoliskon keskelle. Laita salaattisuikaleita ”hiuksiksi” lautasille tomaattien yläpuolelle. Sekoita kastikkeen ainekset ja tarjoa liha-papuseoksen kanssa. Tarjoa lisänä salaattia ja leipää. 

Reseptin on laatinut

Dansukker

;