Ainekset
300 g naudan jauhelihaa
1 rkl voita tai margariinia
1–2 tl chilijauhetta
1–2 maustemittaa cayennepippuria
1/2 tl suolaa
1 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1 sipuli kuutioituna
2 hienonnettua valkosipulin kynttä
4 dl säilöttyjä kidneypapuja
1–2 tomaattia viipaloituna
4 pientä mozzarella-palloa
4 mustaa oliivia halkaistuna
salaattia, ituja tai vihanneskrassia
Kastike
1 dl tomaattimurskaa
1 rkl ruokaöljyä
2–3 tl balsamietikkaa
1 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1 raastettu valkosipulinkynsi
Ohjeet
Paista jauheliha, sipuli ja valkosipuli rasvassa paistinpannulla. Sekoita pavut joukkoon. Mausta suolalla, chilillä, cayennepippurilla ja siirapilla. Jaa seos neljälle lautaselle. Laita kunkin annoksen päälle kaksi tomaattiviipaletta. Halkaise mozzarellapallot ja laita puoliskot tomaattiviipaleiden päälle. Paina oliivinpuolisko kunkin mozzarellapuoliskon keskelle. Laita salaattisuikaleita ”hiuksiksi” lautasille tomaattien yläpuolelle. Sekoita kastikkeen ainekset ja tarjoa liha-papuseoksen kanssa. Tarjoa lisänä salaattia ja leipää.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
 
			Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
 
			Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
 
			Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
 
			Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
 
			Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
 
			Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!
