Ainekset
4 1/2 dl vehnäjauhoja
1/2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
200 g huoneenlämpöistä voita tai margariinia
2 rkl kaakaojauhetta
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
Ohjeet
Sekoita voi, sokeri ja vehnäjauhot taikinaksi. Jaa taikina kahteen yhtä suureen osaan. Sekoita toiseen osaan kaakaojauhe ja toiseen vaniljasokeri. Jaa taikinat paloiksi ja pyöritä palat tangoiksi. Muotoile ne nelikulmaisiksi. Aseta vaaleat ja tummat tangot vierekkäin ja päällekkäin niin, että niistä muodostuu shakkiruudukko, kun ne leikataan. Leikkaa noin 4 mm:n paksuisia viipaleita leivinpaperoidulle pellille. Paista pikkuleipiä uunin keskiosassa 175 asteessa noin 8 minuuttia. Anna jäähtyä pellillä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?