Ainekset
1–1 ½ l vettä
½ tl suolaa
200 g pastaa
100 g Serranonkinkkua tai muuta ilmakuivattua kinkkua
100 g miniluumutomaatteja
200 g chili-paprikajuustoa
1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
150 g säilöttyjä latva-artisokansydämiä valutettuna
1 dl vihreitä oliiveja
Kastike
¾ dl oliiviöljyä
¾ dl balsamietikkaa
2 hienonnettua valkosipulinkynttä
½–1 chilipaprika hienonnettuna
reilusti mustapippuria myllystä
1 rkl Dansukker Fariinisokeria
Ohjeet
Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta.
Kääri kinkkuviipaleet rulliksi tai ruusukkeiksi.
Puolita tomaatit ja kuutioi juusto. Sekoita ainekset keskenään ja lisää aurinkokuivatut tomaatit, latva-artisokansydämet ja oliivit.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja valuta salaatin joukkoon. Kääntele salaattia ja anna maustua hetki ennen tarjoilua.
Koristele halutessasi kananmunanlohkoilla ja herneenversoilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?