Sekamarjahillo

Vaihtele marjojen suhteita ja marjoja oman makusi mukaan. Saat aina erilaista hilloa! Kokeile myös eri mausteita.

2 isohkoa purkkia

PT25M

25 minuuttia

Arviot (10 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

200 g mustaherukoita
200 g mustikoita
600 g mansikoita
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
½–1 tl kanelia
1 rkl vettä (jos käytät tuoreita marjoja)
1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria 

Ohjeet

Laita kaikki ainekset kattilaan ja kuumenna hitaasti kiehumispisteeseen. Anna hillon kiehua 2–5 minuuttia. Kovakuoriset marjat vaativat hieman pidemmän ajan. Kuori pinnalle muodostunut vaahto. Jäähdytä noin 15 minuuttia välillä sekoittaen. Kaada hillo puhtaisiin, kuumennettuihin lasipurkkeihin ja sulje purkit. Säilytä viileässä.

Vinkki!
Mausta kanelin sijasta pienellä määrällä inkivääriä, sitruskuoriraasteita tai vaniljaa. Vaihtele marjojen suhteita ja marjoja oman makusi mukaan.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!