Ainekset
400 g porkkanoita
1 sipuli
1/2 tl suolaa
1 maustemitta jauhettua muskottipähkinää ja rouhittua valkopippuria
5 dl kasvislientä
1/2 pakettia koskenlaskijajuustoa
1 rkl Dansukker Ruokokide- tai Fariinisokeria
(maustemitallinen rakuunaa)
Pinnalle
1,5 dl leipäkuutioita paahdettuna
tuoretta rakuunaa
Ohjeet
Kuori ja pilko porkkanat ja sipuli. Pane aineet kattilaan, lisää mausteet, kasvisliemi ja paloiteltu juusto. Keitä miedolla lämmöllä, kannella peitettynä ½-2 tuntia. Soseuta aineet ja lisää vettä sen verran että saat sopivan sakean keiton. Mausta sokerilla (ja rakuunalla). Tarjoa paahdettujen leipäkuutioiden kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!