Ainekset
500 g kurpitsakuutioita
Liemi
2 dl etikkaa (12 %)
4 dl vettä
pala tuoretta inkivääriä viipaleina, n. 3 x 3 cm
1 kanelitanko
1 tl suolaa
10 mausteneilikkaa
1 tähtianista
4 dl Dansukker Taloussokeria
Ohjeet
Sekoita liemen ainekset kattilassa ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää kurpitsakuutiot ja anna hautua 10 minuuttia. Nosta kurpitsat liemestä ja jaa puhtaisiin kuumennettuihin lasipurkkeihin. Kaada lientä päälle niin paljon että kurpitsat peittyvät. Sulje hyvin. Säilytä viileässä. Tarjoa riistan, naudanlihan tai voimakasaromisten juustojen kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut
Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?