Ainekset
500 g kurpitsakuutioita
Liemi
2 dl etikkaa (12 %)
4 dl vettä
pala tuoretta inkivääriä viipaleina, n. 3 x 3 cm
1 kanelitanko
1 tl suolaa
10 mausteneilikkaa
1 tähtianista
4 dl Dansukker Taloussokeria
Ohjeet
Sekoita liemen ainekset kattilassa ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää kurpitsakuutiot ja anna hautua 10 minuuttia. Nosta kurpitsat liemestä ja jaa puhtaisiin kuumennettuihin lasipurkkeihin. Kaada lientä päälle niin paljon että kurpitsat peittyvät. Sulje hyvin. Säilytä viileässä. Tarjoa riistan, naudanlihan tai voimakasaromisten juustojen kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!