Ruusunmarjakiisseli

4 annosta
Pakastetusta ruusunmarjasoseesta tehdystä kiisselistä saat juhlavan kermavaahdolla ja paahdetuilla mantelilastuilla.
Ruusunmarjakiisseli
Arvioi: (35kpl)

Ainekset

200 g ruusunmarjasosetta (pakaste)
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
5 dl vettä
1 ½ rkl perunajauhoja + 3 rkl vettä

Laita sulanut ruusunmarjasose ja vesi kasariin. Kuumenna, kunnes neste höyryää. Sekoita perunajauhot ja vesitilkka keskenään ja valuta se ohuena nauhana höyryävään liemeen. Sekoita, kunnes kiisseli pulpahtaa. Tarjoa kiisseli jäähtyneenä.
 

Vinkki!
Saat ruusunmarjakiisselistä juhlavan jälkiruoan, kun tarjoat seurana kermavaahtoa ja paahdettuja mantelilastuja.
 

Reseptin on laatinut

Dansukker