Ruusunmarjakiisseli

Pakastetusta ruusunmarjasoseesta tehdystä kiisselistä saat juhlavan kermavaahdolla ja paahdetuilla mantelilastuilla.

4 annosta

PT10M

5 minuuttia

Arviot (96 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

200 g ruusunmarjasosetta (pakaste)
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
5 dl vettä
1 ½ rkl perunajauhoja + 3 rkl vettä

Ohjeet

Laita sulanut ruusunmarjasose ja vesi kasariin. Kuumenna, kunnes neste höyryää. Sekoita perunajauhot ja vesitilkka keskenään ja valuta se ohuena nauhana höyryävään liemeen. Sekoita, kunnes kiisseli pulpahtaa. Tarjoa kiisseli jäähtyneenä.

Vinkki!
Saat ruusunmarjakiisselistä juhlavan jälkiruoan, kun tarjoat seurana kermavaahtoa ja paahdettuja mantelilastuja.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!