Ainekset
3 isoa kananmunaa
2 dl Dansukker Taloussokeria
1/2 dl Dansukker Tummaa Siirappia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
50 g voita
1 dl maitoa
1,5 tl inkivääriä
1,5 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3 1/2 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
Vuoan voiteluun
voita ja korppujauhoja
Kuorrute
2 dl Dansukker Tomusokeria tai Luomutomusokeria
1–2 rkl sitruunamehua
Koristeluun
pakastepuolukoita
Ohjeet
Lämmitä uuni 175-asteiseksi. Voitele ja jauhota kakkuvuoka (1½ l).
Vaahdota munat, sokeri, siirappi ja vaniljasokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Sulata voi kattilassa. Sekoita joukkoon mausteet ja maito.
Sekoita keskenään vehnäjauhot ja leivinjauhe. Sekoita jauho- sekä maitoseos varovasti taikinaan. Kaada taikina vuokaan.
Paista kakkua uunin keskitasolla noin 35 minuuttia. Kokeile kakun kypsyys tikulla. Kumoa hieman jäähtyneenä.
Sekoita kuorrutteen ainekset ja valuta jäähtyneen kakun päälle. Jos haluat paksumman kuorrutteen, lisää tomusokeria. Koristele kakku esim. pakastepuolukoilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.