Ruokokidesokeri

Reilun kaupan ruokokidesokeri on siroteltavaa demerara-laatuista ruokosokeria ruoanlaittoon, jälkiruokiin, leivontaan, juomiin ja säilöntään.

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

Ohjeet

Ruokokidesokeri on aromikas, kuiva, tumma kidesokeri, joka sisältää pieniä määriä sokeriruo’on kivennäis-, hiven- ja aromiaineita. Se on maultaan Luomuruokosokeria voimakkaampaa ja Fariinisokeria miedompaa. Ruokokidesokeri sopii ruoanlaittoon, jälkiruokiin, leivontaan, juomiin ja säilöntään tavallisen sokerin tapaan.

1 dl = n. 90 g
1 rkl = 15 g
1 tl = 5 g

 

Sokeriruo’osta valmistettu tumma kidesokeri. Ruokosokerin väri voi vaihdella hieman riippuen sokerierästä.

Ainekset: Reilu kauppa -sertifioitu ruokosokeri

Ravintosisältö/100 g

Energiaa 1680 kJ/400 kcal
Rasvaa 0 g
- josta tyydyttynyttä 0 g
Hiilihydraattia 99 g
- josta sokereita 99 g
Proteiinia 0 g
Suolaa 0 g


Säilytys: Kuivassa säilytettynä sokeri säilyy lähes rajattomasti.

Lajittele tyhjä pakkaus kartonkikeräykseen.

Pakattu Ruotsissa.

Sokerin alkuperä: muu kuin EU.

Ruokokidesokeri on Reilun kaupan tuote. Reilun kaupan sertifiointimerkki on takuu siitä, että tuote on sertifioitu kansainvälisten Reilun kaupan kriteerien mukaan. Tuotteen ostaminen parantaa tuottajien työ- ja elinoloja kehitysmaissa ja edesauttaa ympäristön hyvinvointia.

Ruokokidesokeri

Tutustu tummien sokerituotteiden houkutteleviin makumaailmoihin »

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.