Ainekset
2 rkl öljyä
500 g kuutioitua kurpitsaa
200 g viipaloitua porkkanaa
200 g kuutioitua perunaa
1 keltasipuli
2 tl Dansukker Taloussokeria
1 l liha- tai kasvislientä
1 rkl ruokaöljyä
300 g sika-nautajauhelihaa
1 raastettu valkosipulinkynsi
1 tl chilijauhetta
suolaa, pippuria
6–8 salaattisipulia suikaleina
1 punainen chili ohuina viipaleina
2 dl kevytranskankermaa
Ohjeet
Kuumenna öljy padassa. Lisää vihannekset ja sokeri. Kuullota pari minuuttia niin, että vihannekset eivät saa vielä väriä. Kaada liha- tai kasvisliemi joukkoon ja hauduta 20 minuuttia. Nosta vihannekset reikäkauhan avulla kattilasta ja soseuta ne ja pieni määrä lientä sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa sileäksi. Kaada sose takaisin pataan, sekoita loppuliemen kanssa tasaiseksi ja pidä lämpimänä. Ruskista jauheliha ja valkosipuli rasvassa pannulla, mausta chilijauheella, suolalla ja pippurilla. Lisää salaattisipuli ja chiliviipaleet. Jaa keitto lautasille ja laita nokare ranskankermaa pinnalle. Jaa jauhelihaseos ranskankerman päälle.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!