Riisi-mantelivanukasta ja marjahyytelöä

Herkullinen kermainen ja marjainen joulujälkiruoka riisipuurosta isommallekin seurueelle.

8 annosta

PT25M

30 minuuttia

Arviot (3 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 kg riisipuuroa
3 dl kuohukermaa
50 g mantelirouhetta (voidaan jättää pois)
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 1/2 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
Hyytelö
1/2 kg tuoreita tai pakastemarjoja
2 1/2 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
5 dl laimennettua mehua, samanmakuista kuin marjat

Ohjeet

Sekoita hyytelösokeri Multi ja puuro kattilassa ja kiehauta. Lisää joukkoon vaniljasokeri ja mantelirouhe. Anna jäähtyä hieman. Vatkaa kerma kiinteäksi vaahdoksi ja sekoita puuron joukkoon.

Kaada puuro tarjoilukulhoon. Anna jäähtyä. Levitä marjat puuron päälle.

Kiehauta mehu ja hyytelösokeri Multi ja keitä puoli minuuttia. Kaada mehu marjojen päälle.

Säilytä riisi-mantelivanukasta jääkaapissa tarjoiluun saakka.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?