Ainekset
2 munaa
1 1/4 dl suomalaista Dansukker Taloussokeria
3/4 dl kuohukermaa
1 dl sulatettua voita tai margariinia
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Päälle
5-6 dl pieniä raparperipaloja (tai marjoja)
Pinnalle
1/2 dl Dansukker Fariinisokeria
1/2 dl mantelirouhetta
1/2 dl kuohukermaa
1 muna
Ohjeet
Vatkaa munia ja sokeria vain hetki. Lisää kerma, jäähtynyt rasvasula ja vehnäjauho-leivinjauheseos. Sekoita taikina tasaiseksi. Levitä taikina voideltuun piirasvuokaan (halk. 24–26 cm). Ripottele päälle raparperipalat. Sekoita pinnalle tulevat aineet keskenään ja kaada ohuena nauhana raparperipalojen päälle. Paista 200 asteessa uunin alatasolla 25–30 minuuttia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!