Raparperiketsuppi

1 tunti
Hapokkaasta raparperista teet myös maukasta chutneytyyppistä ketsuppia.
Raparperiketsuppi
Arvioi: (13kpl)

Ainekset

  • 1 litra paloiteltua raparperia
  • 3 silputtua sipulia
  • 2 ½ dl valkoviinietikkaa
  • 2 ½ dl Dansukker Fariinisokeria
  • 2 ½ dl Dansukker Talous- tai Luomuruokosokeria
  • 500 g paseerattua tomaattia
  • 2 tl suolaa
  • 1 tl jauhettua kanelia
  • 1 rkl jauhettua inkivääriä

Sekoita kaikki ainekset kattilassa. Anna kiehua hiljalleen välillä sekoittaen noin tunti tai kunnes seos on sakeutunut. Anna jäähtyä. Purkita ja säilytä jääkaapissa.

Reseptin on laatinut

Dansukker