Ainekset
200 g voita tai margariinia
2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
4 kananmunaa
3½ dl vehnäjauhoja
1 tl jauhettua inkivääriä
1 tl leivinjauhetta
Pinnalle
5 dl raparperipaloja
½–¾ dl Dansukker Hillo-marmeladisokeria
Ohjeet
Kuumenna uuni 175 asteeseen.
Vatkaa pehmeä rasva ja ruokokidesokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen, koko ajan voimakkaasti vatkaten. Yhdistä jauhot ja mausteet ja sekoita taikinaan. Kaada taikina voideltuun, ø 24–26 cm:n irtopohjaiseen vuokaan. Sekoita raparperipalat ja hillo-marmeladisokeri ja levitä seos taikinan päälle.
Paista noin 45 minuuttia. Tarjoa kinuski- tai vaniljakastikkeen kanssa.
Kinuski
1½ dl Dansukker Ruokokidesokeria
2 dl kuohukermaa
Kuumenna ruokokidesokeria paksupohjaisessa kattilassa, kunnes se on kunnolla sulanut. Kaada kerma joukkoon. Kerma kuohuu voimakkaasti kaatovaiheessa. Keitä noin 5 minuuttia, kunnes seos on kastikemaista. Jäähdytä. Ohenna tarvittaessa maidolla tai kermalla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!