Ainekset
4 munaa
3 dl Dansukker Luomuruokosokeria
3 dl luomutäysjyvävehnäjauhoja
1 dl leseitä
2 tl leivinjauhetta
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl öljyä
1 dl puolukkamehua tai maitoa
Kuorrutus
300 g Dansukker Tomusokeria tai Luomutomusokeria
1/2 dl öljyä
4–5 rkl puolukkamehua
n. 2 dl puolukoita
Ohjeet
Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, öljy ja puolukkamehu. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 225 asteessa noin 10–15 minuuttia, kunnes pinta on kiinteä.
Sekoita tomusokeri, öljy ja puolukkamehu tasaiseksi tahnaksi. Levitä lämpimän taikinalevyn päälle. Ripottele pinnalle puolukoita.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?