Puolukkaleipä

Syksyn pirteitä puolukoita kannattaa sekoittaa myös leipätaikinaan makua antamaan.

1 iso leipä

PT1H

1 tunti 15 minuuttia

Arviot (34 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

5 dl maitoa tai vettä
50 g hiivaa
1 tl suolaa
½ dl öljyä
2 rkl Dansukker Leipäsiirappia
2 dl puolukoita
1 dl kauraleseitä
noin 10 dl vehnäjauhoja

Ohjeet

Lämmitä maito kädenlämpöiseksi. Liuota joukkoon hiiva ja suola. Lisää öljy, leipäsiirappi ja puolukat. Vaivaa joukkoon kauraleseet ja vehnäjauhot. Anna kohota lämpimässä paikassa liinan alla.

Vaivaa taikinasta ilmakuplat ja pyöritä tasaiseksi palloksi. Nosta leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja litistä leipä. Paista 200-asteisessa uunissa noin puoli tuntia.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.