Ainekset
3 kananmunaa
2 dl Dansukker Luomufariinisokeria
1 1/2 dl rypsiöljyä
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 1/2 tl kanelia
1–2 maustemitallista neilikkaa
2 maustemitallista inkivääriä
1/2 tl soodaa
1/2 tl suolaa
1–2 dl kotimaisia pakastepuolukoita
Kuorrute
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
2/3 dl Dansukker Luomutomusokeria
Koristelu
kotimaisia pakastepuolukoita
Ohjeet
1. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Riko kananmunat kulhoon. Lisää muut ainekset. Sekoita puuhaarukalla tai vispilällä tasaiseksi taikinaksi.
2. Jaa paperisiin muffinivuokiin ja paista (mielellään metallisessa muffinipellissä) uunin keskiosassa noin 10 minuuttia. Tarkista kypsyys. Jäähdytä.
3. Vatkaa tuorejuuston joukkoon siirappi ja tomusokeri. Lusikoi tai pursota jäähtyneiden muffinien päälle. Koristele puolukoilla ja vie tarjolle.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.