Puolukka-piparkakkumuffinit - Dansukker

Puolukka-piparkakkumuffinit

noin 24 minimuffinia noin 1 tunti
Leivo puolukka-piparkakkumuffinit – helpot pikkuherkut jouluiseen kahvipöytään. Minimuffinien päällä on pursotettu tuorejuustokuorrutus ja koristeena joulunpunaiset puolukat.
Puolukka-piparkakkumuffinit
Arvioi: (14kpl)

Ainekset

  • 3 kananmunaa
  • 2 dl Dansukker Luomufariinisokeria
  • 1 1/2 dl rypsiöljyä
  • 2 1/2 dl vehnäjauhoja
  • 1 1/2 tl kanelia
  • 1–2 maustemitallista neilikkaa
  • 2 maustemitallista inkivääriä
  • 1/2 tl soodaa
  • 1/2 tl suolaa
  • 1–2 dl kotimaisia pakastepuolukoita

Kuorrute

  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 2 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
  • 2/3 dl Dansukker Luomutomusokeria

Koristelu

  • kotimaisia pakastepuolukoita

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Riko kananmunat kulhoon. Lisää muut ainekset. Sekoita puuhaarukalla tai vispilällä tasaiseksi taikinaksi.

2. Jaa paperisiin muffinivuokiin ja paista (mielellään metallisessa muffinipellissä) uunin keskiosassa noin 10 minuuttia. Tarkista kypsyys. Jäähdytä.

3. Vatkaa tuorejuuston joukkoon siirappi ja tomusokeri. Lusikoi tai pursota jäähtyneiden muffinien päälle. Koristele puolukoilla ja vie tarjolle.

Reseptin on laatinut

Dansukker

;