Ainekset
3 kananmunaa
2 dl Dansukker Luomufariinisokeria
1 1/2 dl rypsiöljyä
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 1/2 tl kanelia
1–2 maustemitallista neilikkaa
2 maustemitallista inkivääriä
1/2 tl soodaa
1/2 tl suolaa
1–2 dl kotimaisia pakastepuolukoita
Kuorrute
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
2/3 dl Dansukker Luomutomusokeria
Koristelu
kotimaisia pakastepuolukoita
Ohjeet
1. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Riko kananmunat kulhoon. Lisää muut ainekset. Sekoita puuhaarukalla tai vispilällä tasaiseksi taikinaksi.
2. Jaa paperisiin muffinivuokiin ja paista (mielellään metallisessa muffinipellissä) uunin keskiosassa noin 10 minuuttia. Tarkista kypsyys. Jäähdytä.
3. Vatkaa tuorejuuston joukkoon siirappi ja tomusokeri. Lusikoi tai pursota jäähtyneiden muffinien päälle. Koristele puolukoilla ja vie tarjolle.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?