Puolukka-piparkakkumuffinit

Leivo puolukka-piparkakkumuffinit – helpot pikkuherkut jouluiseen kahvipöytään. Minimuffinien päällä on pursotettu tuorejuustokuorrutus ja koristeena joulunpunaiset puolukat.

noin 24 minimuffinia

PT55M

noin 1 tunti

Arviot (2 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

3 kananmunaa

2 dl Dansukker Luomufariinisokeria

1 1/2 dl rypsiöljyä

2 1/2 dl vehnäjauhoja

1 1/2 tl kanelia

1–2 maustemitallista neilikkaa

2 maustemitallista inkivääriä

1/2 tl soodaa

1/2 tl suolaa

1–2 dl kotimaisia pakastepuolukoita

Kuorrute

200 g maustamatonta tuorejuustoa

2 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia

2/3 dl Dansukker Luomutomusokeria

Koristelu

kotimaisia pakastepuolukoita

Ohjeet

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Riko kananmunat kulhoon. Lisää muut ainekset. Sekoita puuhaarukalla tai vispilällä tasaiseksi taikinaksi.

2. Jaa paperisiin muffinivuokiin ja paista (mielellään metallisessa muffinipellissä) uunin keskiosassa noin 10 minuuttia. Tarkista kypsyys. Jäähdytä.

3. Vatkaa tuorejuuston joukkoon siirappi ja tomusokeri. Lusikoi tai pursota jäähtyneiden muffinien päälle. Koristele puolukoilla ja vie tarjolle.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?