Ainekset
6 täysjyväkeksiä
2 rkl Dansukker Fariinisokeria
Täyte
1 prk (400 g) kookosmaitoa
1 ¾ dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
1 ½ rs (250 g) Philadelphia maustamatonta tuorejuustoa
Pinnalle
1 ¼ dl vettä
1–2 rkl sokeroimatonta puolukkamehua
¾ dl Dansukker Hyytelösokeria
1 dl puolukoita
Ohjeet
Rouhi keksit. Sekoita rouhe ja fariinisokeri ja jaa seos laseihin tai jälkiruoka-astioihin.
Kuumenna kookosmaito, hyytelösokeri Multi ja vaniljasokeri kiehuvaksi, anna kiehua hiljaa kuplien minuutin ajan.
Vatkaa tuorejuusto kuohkeaksi ja lisää vähän jäähtynyt kookosmaitoseos joukkoon koko ajan vatkaten. Annostele seos murujen päälle pehmeästi valuttaen. Anna jälkiruokien hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.
Kuumenna vesi ja puolukkamehu kiehuvaksi, lisää hyytelösokeri ja keitä kunnes liemi on kirkasta. Jäähdytä, kunnes liemi alkaa selvästi paksuuntua. Jaa puolukat jälkiruoka-annosten päälle ja lusikoi hyytelölientä jäisten puolukoiden päälle.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!