Puolukka-kookosjälkiruoka

Tee laseihin keksipohjan päälle kookosmaidosta ja tuorejuustosta vanukas ja koristele puolukoilla.

6 kpl

15 min + 12 h

Arviot (38 kpl)

Ainekset

6 täysjyväkeksiä
2 rkl Dansukker Fariinisokeria

Täyte

1 prk (400 g) kookosmaitoa
1 ¾ dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
1 ½ rs (250 g) Philadelphia maustamatonta tuorejuustoa

Pinnalle

1 ¼ dl vettä
1–2 rkl sokeroimatonta puolukkamehua
¾ dl Dansukker Hyytelösokeria
1 dl puolukoita

Ohjeet

Rouhi keksit. Sekoita rouhe ja fariinisokeri ja jaa seos laseihin tai jälkiruoka-astioihin.

Kuumenna kookosmaito, hyytelösokeri Multi ja vaniljasokeri kiehuvaksi, anna kiehua hiljaa kuplien minuutin ajan.

Vatkaa tuorejuusto kuohkeaksi ja lisää vähän jäähtynyt kookosmaitoseos joukkoon koko ajan vatkaten. Annostele seos murujen päälle pehmeästi valuttaen. Anna jälkiruokien hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.

Kuumenna vesi ja puolukkamehu kiehuvaksi, lisää hyytelösokeri ja keitä kunnes liemi on kirkasta. Jäähdytä, kunnes liemi alkaa selvästi paksuuntua. Jaa puolukat jälkiruoka-annosten päälle ja lusikoi hyytelölientä jäisten puolukoiden päälle.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut

Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?