Ainekset
6 täysjyväkeksiä
2 rkl Dansukker Fariinisokeria
Täyte
1 prk (400 g) kookosmaitoa
1 ¾ dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
1 ½ rs (250 g) Philadelphia maustamatonta tuorejuustoa
Pinnalle
1 ¼ dl vettä
1–2 rkl sokeroimatonta puolukkamehua
¾ dl Dansukker Hyytelösokeria
1 dl puolukoita
Ohjeet
Rouhi keksit. Sekoita rouhe ja fariinisokeri ja jaa seos laseihin tai jälkiruoka-astioihin.
Kuumenna kookosmaito, hyytelösokeri Multi ja vaniljasokeri kiehuvaksi, anna kiehua hiljaa kuplien minuutin ajan.
Vatkaa tuorejuusto kuohkeaksi ja lisää vähän jäähtynyt kookosmaitoseos joukkoon koko ajan vatkaten. Annostele seos murujen päälle pehmeästi valuttaen. Anna jälkiruokien hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.
Kuumenna vesi ja puolukkamehu kiehuvaksi, lisää hyytelösokeri ja keitä kunnes liemi on kirkasta. Jäähdytä, kunnes liemi alkaa selvästi paksuuntua. Jaa puolukat jälkiruoka-annosten päälle ja lusikoi hyytelölientä jäisten puolukoiden päälle.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut
Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?