Punaviinisiirappi

Käytä juomien, jälkiruokien ja leivonnaisten maustamiseen. Maustettu punaviinisiirappi sopii ruokiin ja kastikkeisiin.

PT55M

1 tunti

Arviot (13 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

5 dl punaviiniä
5 dl Dansukker Fariinisokeria
(mustapippuria)
(1 rkl balsamietikkaa)

Ohjeet

Kuumenna viini ja sokeri kattilassa. (Lisää mausteet.) Anna kiehua hiljalleen, kunnes seos sakenee siirapiksi. Anna jäähtyä puolisen tuntia. Siivilöi siirappi ja kaada pieniin pulloihin.

Käytä juomien, jälkiruokien ja leivonnaisten maustamiseen. Maustettu punaviinisiirappi sopii ruokiin ja kastikkeisiin. 

Siirappi säilyy kylmässä ainakin kuukauden.

Vinkki!
Voit tehdä pienen määrän punaviinisiirappia myös keittämällä 3 dl punaviiniä ja 2 dl Dansukker Taloussokeria, kunnes nestettä on puolet jäljellä.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?