Punaviinipossu

Pannulla paistettu porsaan sisäfilee tarjotaan makeiden punasipulilohkojen ja punaviinikastikkeen kera.

4 annosta

PT40M

45 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

½ kg porsaansisäfileetä
1 tl paprikajauhetta
1 rkl soijakastiketta
valkopippuria
1 dl vettä
Paistetut sipulit
250 g punasipulia lohkoina
voi-öljyseosta paistamiseen
1 rkl Dansukker Tummaa muscovadosokeria tai Ruokokidesokeria
Kastike
2 dl porsaanfileiden paistolientä
1 ½ dl punaviiniä
1 dl Dansukker Taloussokeria
1 rkl balsamietikkaa

Ohjeet

Ruskista porsaanfilee. Mausta ja kaada vesi pannuun. Hauduta noin 20 minuuttia.

Ruskista sipulit sokerin kanssa.

Kaada paistoliemi pannuun, jossa sipulit paistettiin. Kaada joukkoon punaviini, sokeri ja balsamietikka. Keitä siirappimaiseksi kastikkeeksi.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!