Punaherukkajäädyke

8 annosta 12 tuntia
Tee raikas jäädyke punaviinimarjoista etukäteen pakastimeen odottamaan tarjoilua.
Punaherukkajäädyke
Arvioi: (46kpl)

Ainekset

  • 3 munaa
  • ½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
  • 2 dl vispikermaa
  • 200 g punaherukoita, soseutettuna
  • 2 tl Dansukker Vaniljasokeria

Koristeeksi

  • punaherukoita terttuina
  • herukanlehtiä

Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Vaahdota kerma. Sekoita vaahdot keskenään ja lisää joukkoon soseutetut punaherukat ja vaniljasokeri. Kääntele ainekset tasaiseksi.

Kaada seos noin litran vetoiseen jäädykevuokaan ja laita suojattuna pakastimeen vähintään yön yli.

Kumoa jäädyke ja koristele mahdollisuuksien mukaan punaherukoilla ja herukanlehdillä.

Vinkki!
Jäädyke säilyy pakastimessa suojattuna useita viikkoja.

Reseptin on laatinut

Dansukker