Punaherukkajäädyke

Tee raikas jäädyke punaviinimarjoista etukäteen pakastimeen odottamaan tarjoilua.

8 annosta

12 tuntia

Arviot (71 kpl)

Ainekset

3 munaa
½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2 dl vispikermaa
200 g punaherukoita, soseutettuna
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
Koristeeksi

punaherukoita terttuina
herukanlehtiä

Ohjeet

Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Vaahdota kerma. Sekoita vaahdot keskenään ja lisää joukkoon soseutetut punaherukat ja vaniljasokeri. Kääntele ainekset tasaiseksi.

Kaada seos noin litran vetoiseen jäädykevuokaan ja laita suojattuna pakastimeen vähintään yön yli.

Kumoa jäädyke ja koristele mahdollisuuksien mukaan punaherukoilla ja herukanlehdillä.

Vinkki!
Jäädyke säilyy pakastimessa suojattuna useita viikkoja.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut

Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?