Ainekset
3 munaa
½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2 dl vispikermaa
200 g punaherukoita, soseutettuna
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
Koristeeksi
punaherukoita terttuina
herukanlehtiä
Ohjeet
Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Vaahdota kerma. Sekoita vaahdot keskenään ja lisää joukkoon soseutetut punaherukat ja vaniljasokeri. Kääntele ainekset tasaiseksi.
Kaada seos noin litran vetoiseen jäädykevuokaan ja laita suojattuna pakastimeen vähintään yön yli.
Kumoa jäädyke ja koristele mahdollisuuksien mukaan punaherukoilla ja herukanlehdillä.
Vinkki!
Jäädyke säilyy pakastimessa suojattuna useita viikkoja.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!