Punaherukkajäädyke

Tee raikas jäädyke punaviinimarjoista etukäteen pakastimeen odottamaan tarjoilua.

8 annosta

PT1H

12 tuntia

Arviot (147 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

3 munaa
½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2 dl vispikermaa
200 g punaherukoita, soseutettuna
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
Koristeeksi

punaherukoita terttuina
herukanlehtiä

Ohjeet

Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Vaahdota kerma. Sekoita vaahdot keskenään ja lisää joukkoon soseutetut punaherukat ja vaniljasokeri. Kääntele ainekset tasaiseksi.

Kaada seos noin litran vetoiseen jäädykevuokaan ja laita suojattuna pakastimeen vähintään yön yli.

Kumoa jäädyke ja koristele mahdollisuuksien mukaan punaherukoilla ja herukanlehdillä.

Vinkki!
Jäädyke säilyy pakastimessa suojattuna useita viikkoja.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!