Ainekset
4 dl puolikarkeita vehnä- tai spelttijauhoja
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
1 rkl Dansukker Taloussokeria
1 tl soodaa
¾ tl suolaa
1 prk (200 g) kermaviiliä
2 kananmunaa
1 ½–2 dl maitoa
Paistamiseen
margariinia
Tarjoiluun
Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
Dansukker Siro-sokerilla maustettua kermavaahtoa
hilloa maun mukaan
Ohjeet
Mittaa kuivat aineet sekoituskulhoon. Lisää kermaviili, munat ja maito. Sekoita ja anna taikinan turvota 15 minuuttia. Paista taikinasta pulleita, pieniä pannukakkuja. Nauti siirapin, hillon ja kermavaahdon kera välittömästi.
Vinkki!
Erota kananmunan keltuaiset ja valkuaiset. Lisää keltuaiset taikinan sekoitusvaiheessa ja kovaksi vaahdoksi vatkatut valkuaiset juuri ennen taikinan paistamista.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?