Porsaan sisäfilee sinappikastikkeessa - Dansukker

Porsaan sisäfilee sinappikastikkeessa

4 annosta 40 minuuttia
Tee viikonlopun ateriaksi pannulla sinappikermassa haudutettua porsaan sisäfileetä.
Porsaan sisäfilee sinappikastikkeessa
Arvioi: (186kpl)

Ainekset

  • 500 g porsaan sisäfileetä
  • 8 salottisipulia
  • 200 g herkkusieniä
  • voita tai margariinia
  • suolaa, pippuria
  • 2 rkl dijoninsinappia
  • 1 rkl Dansukker Ruokokidesokeria
  • 2 dl kermaa
  • 2 tl rakuunaa
  • 2 dl ranskankermaa

1. Leikkaa herkkusienet viipaleiksi. Kuori sipulit. Paista ne rasvassa ja ota pois pannulta. Leikkaa sisäfilee 2 cm paksuiksi viipaleiksi. Paista viipaleet rasvassa. Mausta suolalla ja pippurilla.

2. Lisää sipuli ja herkkusienet pannulle lihan kanssa, lisää kerma, sinappi, ruokosokeri ja rakuuna ja hauduta 15 minuuttia. Lisää ranskankerma ja anna hautua vielä pari minuuttia.

3. Tarjoile salaatin, keitetyn riisin, pastan tai perunoiden ja mielellään myös keitettyjen vihannesten, esim. papujen tai parsakaalin kera.
 

Reseptin on laatinut

Dansukker

;