Ainekset
500 g porsaan sisäfileetä
8 salottisipulia
200 g herkkusieniä
voita tai margariinia
suolaa, pippuria
2 rkl dijoninsinappia
1 rkl Dansukker Ruokokidesokeria
2 dl kermaa
2 tl rakuunaa
2 dl ranskankermaa
Ohjeet
1. Leikkaa herkkusienet viipaleiksi. Kuori sipulit. Paista ne rasvassa ja ota pois pannulta. Leikkaa sisäfilee 2 cm paksuiksi viipaleiksi. Paista viipaleet rasvassa. Mausta suolalla ja pippurilla.
2. Lisää sipuli ja herkkusienet pannulle lihan kanssa, lisää kerma, sinappi, ruokosokeri ja rakuuna ja hauduta 15 minuuttia. Lisää ranskankerma ja anna hautua vielä pari minuuttia.
3. Tarjoile salaatin, keitetyn riisin, pastan tai perunoiden ja mielellään myös keitettyjen vihannesten, esim. papujen tai parsakaalin kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?