Porsaan sisäfilee sinappikastikkeessa

Tee viikonlopun ateriaksi pannulla sinappikermassa haudutettua porsaan sisäfileetä.

4 annosta

PT40M

40 minuuttia

Arviot (387 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

500 g porsaan sisäfileetä
8 salottisipulia
200 g herkkusieniä
voita tai margariinia
suolaa, pippuria
2 rkl dijoninsinappia
1 rkl Dansukker Ruokokidesokeria
2 dl kermaa
2 tl rakuunaa
2 dl ranskankermaa

Ohjeet

1. Leikkaa herkkusienet viipaleiksi. Kuori sipulit. Paista ne rasvassa ja ota pois pannulta. Leikkaa sisäfilee 2 cm paksuiksi viipaleiksi. Paista viipaleet rasvassa. Mausta suolalla ja pippurilla.

2. Lisää sipuli ja herkkusienet pannulle lihan kanssa, lisää kerma, sinappi, ruokosokeri ja rakuuna ja hauduta 15 minuuttia. Lisää ranskankerma ja anna hautua vielä pari minuuttia.

3. Tarjoile salaatin, keitetyn riisin, pastan tai perunoiden ja mielellään myös keitettyjen vihannesten, esim. papujen tai parsakaalin kera.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!