Ainekset
4 kananmunaa
1 1 /2 dl Dansukker Ruokokidesokeria tai Fariinisokeria
1 tl ruokasoodaa
1 tl leivinjauhetta
1 tl kardemummaa
1 tl kanelia
1 tl inkivääriä
2 dl vehnäjauhoja
1 keskikokoinen porkkana hienoksi raastettuna
Dansukker Siro erikoishienoa sokeria leivinpaperille
Täyte
50 g huoneenlämpöistä voita
200 g tuorejuustoa
2 dl Dansukker Tomusokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
yhden (luomu)limetin raastettu kuori
(2 tl limettimehua)
Ohjeet
Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet ja kääntele taikina tasaiseksi.
Lisää porkkanaraaste ja kääntele taikinaan.
Levitä taikina leivinpaperoidulle uunipellille ja paista 225 asteessa uunin keskitasolla noin 7 minuuttia.
Kumoa torttulevy sokeroidulle leivinpaperille ja anna jäähtyä.
Valmista täyte.
Mittaa voi, tuorejuusto ja sokerit kulhoon.
Lisää kuoriraaste ja halutessasi hieman limetistä puristettua mehua.
Vatkaa tasaiseksi ja levitä torttulevylle.
Kääri torttu rullalle ja säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.