Porkkanakääretorttu

Leivo helppo porkkanakakku kääretortun muodossa! Mehevässä porkkanakääretortussa on tuttu mausteinen maku ja samettinen tuorejuustotäyte.

noin 15 palaa

1 tunti

Arviot (4 kpl)

Ainekset

4 kananmunaa
1 1 /2 dl Dansukker Ruokokidesokeria tai Fariinisokeria
1 tl ruokasoodaa
1 tl leivinjauhetta
1 tl kardemummaa
1 tl kanelia
1 tl inkivääriä
2 dl vehnäjauhoja
1 keskikokoinen porkkana hienoksi raastettuna

Täyte
50 g voita, huoneenlämpöistä
200 g tuorejuustoa
2 dl Dansukker Tomusokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
yhden (luomu)limetin raastettu kuori
(2 tl limettimehua)

Ohjeet

Riko kananmunat kulhoon ja mittaa joukkoon sokeri. Vaahdota kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet ja kääntele taikina tasaiseksi.

Lisää raastettu porkkana ja kääntele taikinaan.

Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 225 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 7 minuuttia.

Kumoa torttulevy sokeroidulle leivinpaperille ja anna jäähtyä.

Valmista täyte.

Laita huoneenlämpöinen voi, tuorejuusto, tomusokeri ja vaniljasokeri kulhoon.

Raasta joukkoon hyvin pestyn limetin kuori ja lisää halutessasi hieman limetistä puristettua mehua.

Vatkaa tasaiseksi ja levitä torttulevylle.

Kääri rullalle ja säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.