Porkkanakääretorttu

Leivo helppo porkkanakakku kääretortun muodossa! Mehevässä porkkanakääretortussa on tuttu mausteinen maku ja samettinen tuorejuustotäyte.

noin 15 palaa

PT55M

1 tunti

Arviot (41 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

4 kananmunaa
1 1 /2 dl Dansukker Ruokokidesokeria tai Fariinisokeria
1 tl ruokasoodaa
1 tl leivinjauhetta
1 tl kardemummaa
1 tl kanelia
1 tl inkivääriä
2 dl vehnäjauhoja
1 keskikokoinen porkkana hienoksi raastettuna

Dansukker Siro erikoishienoa sokeria leivinpaperille

Täyte
50 g huoneenlämpöistä voita
200 g tuorejuustoa
2 dl Dansukker Tomusokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
yhden (luomu)limetin raastettu kuori
(2 tl limettimehua)

Ohjeet

Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet ja kääntele taikina tasaiseksi.

Lisää porkkanaraaste ja kääntele taikinaan.

Levitä taikina leivinpaperoidulle uunipellille ja paista 225 asteessa uunin keskitasolla noin 7 minuuttia.

Kumoa torttulevy sokeroidulle leivinpaperille ja anna jäähtyä.

Valmista täyte.

Mittaa voi, tuorejuusto ja sokerit kulhoon.

Lisää kuoriraaste ja halutessasi hieman limetistä puristettua mehua.

Vatkaa tasaiseksi ja levitä torttulevylle.

Kääri torttu rullalle ja säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?