Ainekset
4 kananmunaa
1 1 /2 dl Dansukker Ruokokidesokeria tai Fariinisokeria
1 tl ruokasoodaa
1 tl leivinjauhetta
1 tl kardemummaa
1 tl kanelia
1 tl inkivääriä
2 dl vehnäjauhoja
1 keskikokoinen porkkana hienoksi raastettuna
Dansukker Siro erikoishienoa sokeria leivinpaperille
Täyte
50 g huoneenlämpöistä voita
200 g tuorejuustoa
2 dl Dansukker Tomusokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
yhden (luomu)limetin raastettu kuori
(2 tl limettimehua)
Ohjeet
Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet ja kääntele taikina tasaiseksi.
Lisää porkkanaraaste ja kääntele taikinaan.
Levitä taikina leivinpaperoidulle uunipellille ja paista 225 asteessa uunin keskitasolla noin 7 minuuttia.
Kumoa torttulevy sokeroidulle leivinpaperille ja anna jäähtyä.
Valmista täyte.
Mittaa voi, tuorejuusto ja sokerit kulhoon.
Lisää kuoriraaste ja halutessasi hieman limetistä puristettua mehua.
Vatkaa tasaiseksi ja levitä torttulevylle.
Kääri torttu rullalle ja säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.