Porkkana-puolukkahillo

Hillo porkkanaraasteesta ja puolukoista tarjotaan ruoan lisänä tai vaikka kääretortun täytteenä.

iso purkillinen

PT25M

30 minuuttia

Arviot (10 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 isoa porkkanaa
500 g puolukoita
n. 120 g Dansukker Hillo-marmeladisokeria

Ohjeet

Kuori porkkanat ja raasta karkealla raastinterällä. Laita kattilaan puolukoiden kanssa. Mittaa joukkoon hillo-marmeladisokeri. Kuumenna kiehumispisteeseen ja anna kiehua hiljalleen 10–15 minuuttia. Kuori pinnalle mahdollisesti muodostuva vaahto. Laita kuumennettuun lasipurkkiin.
Säilytä viileässä.

Tarjoa ruoan lisänä tai vaikka kääretortun täytteenä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?