Ainekset
4 ½ dl vehnäjauhoja
1 dl Dansukker Tomusokeria
(1–2 tl Dansukker Vaniljasokeria)
200 g huoneenlämpöistä voita
Koristeluun
munanvalkuainen
rouhittuja pistaasipähkinöitä
Ohjeet
1. Sekoita taikinan ainekset keskenään. Jaa taikina neljään osaan, peitä palat kelmulla ja siirrä jääkaappiin 15–30 minuutiksi.
2. Kauli taikina jauhotetulla pöydällä noin 2 mm:n paksuiseksi levyksi. Ota taikinasta kuvioita pyöreällä tai kukan muotoisella muotilla leivinpaperoidulle pellille. Voitele valkuaisella ja ripottele pinnalle pistaasipähkinärouhetta.
3. Paista 175-asteisen uunin keskitasolla 8–12 minuuttia pikkuleipien paksuudesta riippuen. Siirrä pikkuleivät jäähtymään ritilälle. Säilytä kuivassa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!