Ainekset
125 g voita tai margariinia
1 ½ dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1 muna
3 ½ dl vehnäjauhoja
½ tl leivinjauhetta
½ tl ruokasoodaa
1 rkl piparkakkumaustetta
1 ½ dl rusinoita
1 dl maitosuklaarouhetta
1 dl mantelirouhetta tai mantelilastuja
Ohjeet
Vatkaa rasva ja sokerit vaahdoksi. Lisää muna vatkaten. Yhdistä loput taikina-ainekset ja sekoita joukkoon, kunnes saat tasaisen taikinan. Pyöritä pyöreiksi palloiksi ja laita leivinpaperilla vuoratulle uunipellille neljä vierekkäin. Keksit leviävät isoiksi paistumisen aikana. Paista uunin keskiritilätasolla 175 asteessa noin 12 minuuttia. Jäähdytä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.