Piparkakkucookies

Piparkakun, suklaan ja mantelin makuiset cookie-keksit maistuvat muulloinkin kuin jouluna.

noin 25 kpl

PT40M

45 minuuttia

Arviot (65 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

125 g voita tai margariinia
1 ½ dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1 muna
3 ½ dl vehnäjauhoja
½ tl leivinjauhetta
½ tl ruokasoodaa
1 rkl piparkakkumaustetta
1 ½ dl rusinoita
1 dl maitosuklaarouhetta
1 dl mantelirouhetta tai mantelilastuja

Ohjeet

Vatkaa rasva ja sokerit vaahdoksi. Lisää muna vatkaten. Yhdistä loput taikina-ainekset ja sekoita joukkoon, kunnes saat tasaisen taikinan. Pyöritä pyöreiksi palloiksi ja laita leivinpaperilla vuoratulle uunipellille neljä vierekkäin. Keksit leviävät isoiksi paistumisen aikana. Paista uunin keskiritilätasolla 175 asteessa noin 12 minuuttia. Jäähdytä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?