Piparkakkucookies

Piparkakun, suklaan ja mantelin makuiset cookie-keksit maistuvat muulloinkin kuin jouluna.

noin 25 kpl

PT40M

45 minuuttia

Arviot (65 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

125 g voita tai margariinia
1 ½ dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1 muna
3 ½ dl vehnäjauhoja
½ tl leivinjauhetta
½ tl ruokasoodaa
1 rkl piparkakkumaustetta
1 ½ dl rusinoita
1 dl maitosuklaarouhetta
1 dl mantelirouhetta tai mantelilastuja

Ohjeet

Vatkaa rasva ja sokerit vaahdoksi. Lisää muna vatkaten. Yhdistä loput taikina-ainekset ja sekoita joukkoon, kunnes saat tasaisen taikinan. Pyöritä pyöreiksi palloiksi ja laita leivinpaperilla vuoratulle uunipellille neljä vierekkäin. Keksit leviävät isoiksi paistumisen aikana. Paista uunin keskiritilätasolla 175 asteessa noin 12 minuuttia. Jäähdytä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.