Ainekset
300 g raastettua mantelimassaa
1 munanvalkuainen
2 maustemitallinen kanelia
Täyte
150 g tummaa suklaata
1/2 dl Dansukker Tummaa Muscovadoa
1 tl piparkakkumaustetta
50 g voita
Koristeluun
noin 100 g tummaa suklaata
1 rkl öljyä
Ohjeet
Sekoita raastettu mantelimassa ja kaneli kulhossa. Lisää valkuainen ja sekoita kiinteäksi seokseksi. Nosta taikinasta nokareita leivinpaperilla vuoratulle pellille. Paista uunin keskiosassa 150 asteessa noin 15 minuuttia. Poista pikkuleivät pelliltä ja anna jäähtyä ritilällä.
Murra suklaa paloiksi ja pane palat kulhoon. Sulata vesihauteessa. Lisää sokeri ja piparkakkumauste. Lisää voi. Anna jäähtyä. Vatkaa voimakkaasti sähkövatkaimella. Levitä täyte pikkuleiville. Pane pikkuleivät pakastimeen 15 minuutiksi.
Murra suklaa paloiksi, pane suklaapalat ja öljy kulhoon ja sulata vesihauteessa. Kasta pikkuleipien täyte suklaaseen.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.