Piparkakkubiscotit

Koristele piparkakun makuiset korppukeksit suklaapursotuksin ja anna joululahjaksi.

noin 40 kpl

PT55M

1 tunti + 2 tuntia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 dl rypsiöljyä
2 dl Dansukker Fariinisokeria tai Luomufariinisokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
3 munaa
½ dl Dansukker Tummaa siirappia
7 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
2 tl inkivääriä
2 tl kanelia
1 tl neilikkaa
½ tl jauhettua muskottipähkinää

TAI 2–3 rkl piparkakkumaustetta

Ohjeet

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Yhdistä öljy, sokerit, munat ja siirappi isossa kulhossa. Sekoita keskenään jauhot ja leivontamausteet toisessa kulhossa ja lisää munaseokseen. Jaa taikina kahteen osaan ja muotoile molemmista tasaiset taikinarullat. Painele rullia hieman tasaisemmaksi.

Paista uunissa 20 minuuttia. Anna jäähtyä noin 10 minuuttia. Leikkaa vinoviipaleiksi ja nosta takaisin uunipellille. Paista vielä 5–7 minuuttia kummaltakin puolelta. Sammuta uuni ja anna keksien kuivua 2 tuntia jälkilämmöllä.

Vinkki!
Koristele keksit suklaapursotuksilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?