Piparkakkubiscotit

noin 40 kpl 1 tunti + 2 tuntia
Koristele piparkakun makuiset korppukeksit suklaapursotuksin ja anna joululahjaksi.
Piparkakkubiscotit
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 1 dl rypsiöljyä
  • 2 dl Dansukker Fariinisokeria
  • 1 tl Dansukker Vaniljasokeria
  • 3 munaa
  • ½ dl Dansukker Muscovadosiirappia
  • 7 dl vehnäjauhoja
  • 1 rkl leivinjauhetta
  • 2 tl inkivääriä
  • 2 tl kanelia
  • 1 tl neilikkaa
  • ½ tl jauhettua muskottipähkinää
  • TAI 2–3 rkl piparkakkumaustetta

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Yhdistä öljy, sokerit, munat ja siirappi isossa kulhossa. Sekoita keskenään jauhot ja leivontamausteet toisessa kulhossa ja lisää munaseokseen. Jaa taikina kahteen osaan ja muotoile molemmista tasaiset taikinarullat. Painele rullia hieman tasaisemmaksi.

Paista uunissa 20 minuuttia. Anna jäähtyä noin 10 minuuttia. Leikkaa vinoviipaleiksi ja nosta takaisin uunipellille. Paista vielä 5–7 minuuttia kummaltakin puolelta. Sammuta uuni ja anna keksien kuivua 2 tuntia jälkilämmöllä.

Vinkki!
Koristele keksit suklaapursotuksilla.

Reseptin on laatinut

Dansukker