Ainekset
2 päärynää
4 dl vettä
1 kanelitanko
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 sitruunan mehu
erilaisia lehtisalaatteja
150 g sinihomejuustoa
saksanpähkinöitä tai paahdettuja pinjansiemeniä
Kastike
2 dl punaviiniä
1 dl Dansukker Ruokokide- tai Fariinisokeria
rouhittua mustapippuria
1 rkl punaviinietikkaa
Ohjeet
Kuori päärynät ja poista siemenkota. Kiehauta vesi, kanelitanko, sokeri ja sitruunamehu. Keitä päärynän puolikkaita liemessä kunnes ne ovat läpikuultavia. Nosta jäähtymään.
Keitä kastikeainekset siirapiksi.
Huuhtele ja kuivaa salaatinlehdet. Levitä salaatti vadille. Asettele päärynälohkot ja pähkinät salaatin joukkoon ja ripota päälle murusteltu juusto. Lusikoi pinnalle kastiketta.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.