Ainekset
2 päärynää
4 dl vettä
1 kanelitanko
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 sitruunan mehu
erilaisia lehtisalaatteja
150 g sinihomejuustoa
saksanpähkinöitä tai paahdettuja pinjansiemeniä
Kastike
2 dl punaviiniä
1 dl Dansukker Ruokokide- tai Fariinisokeria
rouhittua mustapippuria
1 rkl punaviinietikkaa
Ohjeet
Kuori päärynät ja poista siemenkota. Kiehauta vesi, kanelitanko, sokeri ja sitruunamehu. Keitä päärynän puolikkaita liemessä kunnes ne ovat läpikuultavia. Nosta jäähtymään.
Keitä kastikeainekset siirapiksi.
Huuhtele ja kuivaa salaatinlehdet. Levitä salaatti vadille. Asettele päärynälohkot ja pähkinät salaatin joukkoon ja ripota päälle murusteltu juusto. Lusikoi pinnalle kastiketta.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?