Pikantti lihamarinadi

Lihalle sopivassa punaviinimarinadissa on mausteena valkosipulia, chiliä, sitruunamehua ja tummaa muscovadosokeria.

5 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 valkosipulinkynttä puristettuna tai hienonnettuna
1 punainen chili hienonnettuna
1 sitruunan mehu
1 dl punaviiniä
1/2 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria

Ohjeet

Sekoita kaikki ainekset. Pane marinoitava liha paksuun muovipussiin ja kaada päälle marinadi. Sulje pussi ja pyörittele sitä niin, että marinadi tarttuu joka puolelle lihaa. Anna maustua jääkaapissa vähintään 2 tuntia.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?