Pikantti lihamarinadi

Lihalle sopivassa punaviinimarinadissa on mausteena valkosipulia, chiliä, sitruunamehua ja tummaa muscovadosokeria.

5 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 valkosipulinkynttä puristettuna tai hienonnettuna
1 punainen chili hienonnettuna
1 sitruunan mehu
1 dl punaviiniä
1/2 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria

Ohjeet

Sekoita kaikki ainekset. Pane marinoitava liha paksuun muovipussiin ja kaada päälle marinadi. Sulje pussi ja pyörittele sitä niin, että marinadi tarttuu joka puolelle lihaa. Anna maustua jääkaapissa vähintään 2 tuntia.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!