Ainekset
3 munaa
3 dl piimää
3 dl Dansukker Luomuruokosokeria tai Fariinisokeria
5 dl gluteenitonta jauhoseosta
1 rkl kanelia
2 tl kardemummaa
2 tl neilikkaa
2 tl inkivääriä
½ tl pomeranssinkuorta
2 tl hyvin pestyn luomuappelsiinin kuoriraastetta
2 tl ruokasoodaa
100 g sulatettua voita tai margariinia
Vuokaan
voita
kookoshiutaleita
Pinnalle
Dansukker Tomusokeria
Ohjeet
Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi kulhossa ja laita taikina voideltuun ja kookoshiutaleilla jauhotettuun kakkuvuokaan, jonka vetoisuus on noin 2 litraa.
Paista 150–175-asteisessa uunissa 50–60 minuuttia.
Jäähdytä hetki ja kumoa.
Siivilöi jäähtyneen kakun pinnalle tomusokeria.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Herkullinen sacherkakku
Täyteläinen sacherkakku on suklaakakkujen kruunaamaton kuningatar. Wieniläisperäisen kakun täytteenä on aprikoosihilloketta ja pohjassa sekä kuorrutuksessa tummaa suklaata.

Pienet inkivääri-sitruunakakut
Nämä pienet kakkuset lasissa sisältävät rapean pohjan, makean sitruuna-inkivääritäytteen ilman liivatetta, raikkaita marinoituja marjoja ja pinnalla rapeaa fariinicrumblea. Tarjoa juhlien kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Upea savulohikakku juhlapöytään
Ota talteen vaaleaa ja tummaa leipää sisältävän savulohikakun ohje. Näyttävästi koristeltu kahden täytteen katkarapu-lohivoileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki.

Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.

Maista ja ihastu!
Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.