Ainekset
3 munaa
3 dl piimää
3 dl Dansukker Luomuruokosokeria tai Fariinisokeria
5 dl gluteenitonta jauhoseosta
1 rkl kanelia
2 tl kardemummaa
2 tl neilikkaa
2 tl inkivääriä
½ tl pomeranssinkuorta
2 tl hyvin pestyn luomuappelsiinin kuoriraastetta
2 tl ruokasoodaa
100 g sulatettua voita tai margariinia
Vuokaan
voita
kookoshiutaleita
Pinnalle
Dansukker Tomusokeria
Ohjeet
Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi kulhossa ja laita taikina voideltuun ja kookoshiutaleilla jauhotettuun kakkuvuokaan, jonka vetoisuus on noin 2 litraa.
Paista 150–175-asteisessa uunissa 50–60 minuuttia.
Jäähdytä hetki ja kumoa.
Siivilöi jäähtyneen kakun pinnalle tomusokeria.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.
Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?