Piimäkakku (gluteeniton)

Leivo perinteinen, mausteinen piimäkakku gluteenittomana arkeen tai juhlaan.

15 annosta

PT1H

1 tunti 15 minuuttia

Arviot (235 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

3 munaa
3 dl piimää
3 dl Dansukker Luomuruokosokeria tai Fariinisokeria
5 dl gluteenitonta jauhoseosta
1 rkl kanelia
2 tl kardemummaa
2 tl neilikkaa
2 tl inkivääriä
½ tl pomeranssinkuorta
2 tl hyvin pestyn luomuappelsiinin kuoriraastetta
2 tl ruokasoodaa
100 g sulatettua voita tai margariinia

Vuokaan
voita
kookoshiutaleita

Pinnalle
Dansukker Tomusokeria 

Ohjeet

Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi kulhossa ja laita taikina voideltuun ja kookoshiutaleilla jauhotettuun kakkuvuokaan, jonka vetoisuus on noin 2 litraa.

Paista 150–175-asteisessa uunissa 50–60  minuuttia.

Jäähdytä hetki ja kumoa.

Siivilöi jäähtyneen kakun pinnalle tomusokeria.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.